te akurat najmniej inwazyjne - szkoda że nie pozostałe - Zestaw zmian: 151670273 | OpenStreetMap tu akurat i linia kolejowa jak i droga w budowie które nigdy nie powstaną w tym miejscu;
szkoda że nie również tę: Zestaw zmian: 151684536 | OpenStreetMap bo mimo iż tramwaje jeżdżą to na mapie nie jeżdżą i linia jest zamknięta;
bo oprócz zamknięcia czynnej linii nie dodał żadnej komunikacji zastępczej tylko jak ją stworzyć skoro się nie umie tworzyć relacji, skoro nie odpowiada się na wiadomości?, bo wprowadza swoje zmiany dla sztuki bez zasady mapujemy to co jest w terenie. Jeszcze żeby to zrobił dobrze (ok a tak - nie wiem co zepsuł na Nabrzeżu Wieleckim Zestaw zmian: 151684968 | OpenStreetMap tu znowuż jest oddana linia na której trwają prace - nawet dziś.
Miałem nie ruszać Witkiewicza ale popsuł routing yanosikowi iciekawe komu jeszcze - naszczęśćie dzisiejsza aktualizacja map dla Magic Earth nie chwyciła jego drogowego wandalizmu - bo inaczej tego nazwać nie umiem
Nie jestem alfą i omegą i też czasami zdarza mi się cos niechcący sknocić ale po to się rozmawia by to wszystko chulało dobrze. Tu poza zamianą kilku tagów dla linii tramwajowej, usunięciu działającej pętli na Pomorzanach i usunięciu kawałka ulicy a potem dodania jej w postaci tagu highway=teritiary i łącząc ją ze złą nitką dalszego ciągu ulicy, czy rozłączeniu ulicy z drogą i połączenie jej z budową w budowie która w najbliższej 10 latce nie powstanie - nic się nie stało.
Dlatego ze względu na powyższe prosiłem o cofnięcie wszystkich jego niechlujnych i wandalizujących okolice zmian - bo odnoszę wrażenie że to kolejne podkonto użytkownika który ma bana - twojStaryXXX i Ju7ian - identyczne zachowanie, identyczne nadawanie nazw przystankom które ich nie mają, zmiana kategorii drogi na wyższą bez wiedzy z terenu - jedyny plus jego wandalizmu to taki że droga serwisowa dojazdowa do garaży została ostatnio przegrodzona ogrodzeniem i murem oporowym.
Myślę że są jeszcze ludzie w Szczecinie którzy pozamieniali by te odcinki linii tramwajowych w chwili ich zmian choć ostatnio dowiedziałem się że kilku dało sobie spokój przez takich użyszkodników jak owe zbanowane konta iteraz ZDiTM Szczecin - korzystające z nazwy skrótowej przedsiębiorstwa w Szczecinie posługującego się nie projektami tylko jakimiś koncepcjami rozbudowy tras w Szczecinie. Taka osoba powinna najpierw poprawić istniejącą infrastrukturę komunikacyjna która się zmieniła z racji rewolucji tramwajowej ( sam staram się to poprawiać ale po ostatnim wandaliźmie mam obawy czy moja praca nie pójdzie na marne ) żeby to zrobił tak jak to jest zrobione na Ku słońcu w stronę centrum handlowego Ster to bym się nie czepiał - widać że ktoś zrobił to raczej dobrze i przyłożył się a nie jak w/w użyszkodnik pierdzielnął kilka kresek i zadowolony.
W Powstańców Wielkopolskich trzeba będzie dodac nowe linie zastępcze autobusowe - on tego nie zrobi - zamknął działająca linię usunął kilka jej nitek dodał swoje i zadowolony.
Jeżdżę tamtędy codziennie więc jak napisałem obecnie jedyne prace trwają przed skrzyżowaniem ze Starkiewicza w strone centrum. Tory i rozjazdy są zrzucone na kupę na placy … Szyrockiego - jak to będzie ułożone chyba sam ZDiTM Szczecin nie wie bo przecież gdzieś ludzie muszą się przesiąść na autobus w którym miejscu? Na rondzie? a może jednak za skrzyżowaniem na obecnym torze i przystanku plac Szyrockiego?
Do edytującego pisałem dwa razy - odpowiedzi ŻĄDNEJ z prośbą o wycofanie swoich zmian i wdrożenie ich w dniu kiedy będą miały miejsce - odpowiedzi żadnej żadnej poprawy z jego strony wandalizmu w ulicy Witkiewicza róg Włodkowica.
to chyba na tyle z mojej strony