@Marek-M Na tym etapie i mając na głowie inne osobiste sprawy nie jestem w stanie się podjąć poważniejszego edytowania z użyciem poważniejszych relacji, restrykcji.
Mówiąc o ul. Zbylitowskich na wysokości szkoły w Zbylitowskiej Górze w połączeniu z ulicami św. Floriana, Sportową, Plebańską, teraz pytanie brzmi co dalej by komuś nie utrudnić dodatkowo życia. Usunąć te nazwy ulic o których pisałeś czy lepiej tego nie ruszać i ktoś tą lub i może inne moje zmiany powiązane z tą drogę w całości lub częściowo wycofa. Sam rerwertów nigdy nie robiłem i nie chcę bez doświadczenia dokładać problemów. Jeżeli przy wycofaniu polecą przejścia dla pieszych czy jakaś drobnica to dla mnie nie problem bo spokojnie je kiedyś ewentualnie dodam.
Trzymałem “większe” edycje dróg na dystans a tu mnie podkusiło (bo i tak było mało ładne).
Ja tu poemat piszę i grzebię w swojej historii (powiedzmy od trzeciego marca 2024) by podpowiedzieć, ułatwić komuś naprawianie ale widzę, że łatasz moją twórczość. Jeżeli wyskakują ci jakieś komunikaty to z mojej strony spokojnie bo miałem tylko otwarty obszar i żadnych modyfikacji równolegle nie wprowadzam. Ewentualnie ktoś jeszcze bada sprawę.
Dzięki.
Teraz do innych ewentualnie zainteresowanych innym odcinkiem i to ważniejszym.
Głowy nie dam ale tu droga OpenStreetMap czyli ul. Witosa od ronda przy ul. Chemicznej do ronda przy nowym moście prowadzącym do łącznika z autostradą A4 jakaś relacja jest ale nie wiem jak tam jest z rzeczami typu lanes, restrykcjami ale wydaje się że jest to w wersji podstawowej. Tam przestawiłem linię drogi i dodałem trochę przejść więc można powiedzieć, że jest w stanie jakim była. Jeżeli ktoś ma czas i umiejętności a droga wymaga interwencji to proszę o zmiany. Jeżeli tragedii i czasu nie ma niech zostanie i czeka na swój czas.