Nema potrebe biti tako rigorozan. U name:sr treba da se upiše sve što je u skladu sa pravopisom.
Rekli smo da name tag uvek treba da ima isti sadrzaj kao i name:sr osim ako je name:sr prazan. name:sr je tag za nazive na srpskom jeziku i sve automatske izmene treba da se zasnivaju na njemu. name tag je samo default ispis.
S obzirom da je sadasnje stanej da su uglavnom popunjeni name tagovi a ne name:sr, to ce u prvom krugu morati da bude reseno verovatno dobrim delom automatski tako sto ce se name prepisati u name:sr. Ali, to je samo prelazno resenje. Generalno, ako je name:sr popunjen onda trebauzimati da je on ispravan i na osnovu njega raditi svu dalju automatsku obradu.
Mislim da nema potrebe obeleyavati da je sve ispravno. Moye neko nesto rucno da izmeni, a da ne skloni taj tag i ako je napravio gresku to bot nikada nece pregledati jer ce imati oznaku da je ispravno.
Bolje je da se samo oznaci neispravnim slog koji je neispravan, tako da mi mozemo da ispravimo. Bot ce svakako i neispravan slog povremeno proveravati pa ako ga je neko rucno sredio a zabioravio da obrise oznaku da je slog neispravan, bot ce to videti i obrisati.
Po onom predlogu koji sam dao, upste nema potrebe da se oynacavaju iyuyeci. Pravilo je da se uzima da je name:sr ispravan i kako stoji u njemu tako je tacno. Izuzetaka ne moze da bude jer ako i postoje oni ce biti upisani u name:sr i automatski obradjeni kao i svi ostali slucajevi. Cak i ako je name:sr prazan, to treba da bude tako ali ako je on prazan onda treba da budu prazni i svi ostali name tagovi. Drugacije nema smisla.
Nema potrebe za tim. Pravopis vazi za sva imena i ne razlikuje ulice od drugih imena.